Live samen zingen kan en mag gelukkig weer! En dat is maar goed ook, want zingen is gezond: het is goed voor je lijf, het geeft ontspanning en het maakt je vrolijk. Helaas is corona niet mild geweest voor de cultuursector en het verenigingsleven. Nu we weer kunnen en mogen zingen, komen velen van ons tot de conclusie dat we als koor zijn geslonken, of dat we als zanger op zoek moeten naar een nieuwe, fijne plek om te zingen.

De Koninklijke Oratoriumvereniging (KOV) doet daarom mee aan een landelijk initiatief bedoeld om de Nederlandse amateurkoorsector in de schijnwerpers te zetten.

Tussen 14 mei t/m 12 juni is het om die reden mogelijk een kijkje te komen nemen bij onze repetities. Wie weet word je gegrepen door ons repertoire, de leuke sfeer en dito dirigent en wil je komen meezingen. Op de woensdagavonden 18 en 25 mei en 1 en 8 juni staat de deur open van de Zeeuwse Concertzaal, Verwerijstraat 14 te Middelburg. We repeteren van half 8 tot half 10. We oefenen op dit moment het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach. Welkom bij onze repetities!