Hou je van zingen?

Zing dan met ons mee!

Je bent van harte welkom.

Hou je van zingen en lijkt het je leuk mee te doen aan grotere koorwerken? Zoals een Johannes Passion, een Requiem, een Koorfantasie of een Mis? Misschien is het zingen bij onze oratoriumvereniging dan iets voor jou!

We repeteren elke woensdagavond van 19.30u tot 21.30u. In stijl! Want we repeteren in de fraaie concertzaal van Middelburg, waar we meestal ook onze concerten geven. Mocht je interesse hebben, loop dan gewoon eens binnen op zo’n woensdagavond. Je kunt twee keer zonder verplichtingen meedoen met een repetitie. In overleg met de dirigent en het bestuur krijg je een plaats toegewezen. Bevalt het je? Dan doe je een stemtest bij de dirigent om te bepalen tot welke koorstem je behoort en wat dus je (vooralsnog) definitieve plek wordt: bij de sopranen, alten, bassen of tenoren.

We gaan ervan uit dat je thuis geregeld je partij instudeert. Onze dirigent maakt een repetitieschema zodat je weet wat wanneer aan bod komt. En we hebben hulpmiddelen: MP3-bestanden en websites die voorzien in jouw stemsoort van het betreffende koorstuk. Ook zijn er soms stemgroep-repetities die op een ander moment in de week door je stemgroep georganiseerd worden. Leerzaam en gezellig! Het is handig als je noten kunt lezen, maar noodzakelijk is het niet.

Als het je na de eerste twee weken goed bevalt en je besluit lid te worden dan betaal je de eerste maand geen contributie. Hierna betaal je de gewone contributie (€ 170,- op jaarbasis), kun je bij ons de benodigde koorpartij kopen en krijg je toegang tot de (leden)website. Als we op korte termijn een concert geven, bepaalt de dirigent, in overleg met het bestuur, of je hieraan mee kunt doen. Dit is afhankelijk van je kennis en ervaring op dat moment. Het concert mag je als lid uiteraard gratis bijwonen.

Als mogelijk nieuw lid ben je bij ons van harte welkom! Kom dus gerust vrijblijvend een paar keer de repetitie bijwonen, om de sfeer te proeven en het repertoire te beluisteren.

Tot ziens!