Nieuwsbrief de Notenkraker Zie ook onze website: https://www.oratoriummiddelburg.nl/

In deze nieuwsbrief kunnen de leden van de KOV alles lezen over komende concerten, onderwerpen die in het bestuur besproken zijn en aan de leden kenbaar gemaakt worden enz.
Na de maandelijkse bestuursvergadering krijgen de koorleden een nieuwsbrief op de mail met een link naar de website.
Ons volgende concert : de Messiah van Handel wordt uitgevoerd in de Concertzaal op 21 december 2019 om 19.30! ( Dus niet in de Nieuwe Kerk.)
Daarvóór hebben we nog onze concertreis van 1-3 november naar Mechelen, Trier en Echternach.
We voeren dan het Réquiem van Fauré uit en tweemaal de mis van Vierne.

Om meer naar buiten te treden met ons koor willen we meedoen aan Middelburg Volkóren. Dat vindt plaats in 2020, het eerste weekend van juni.
We zingen dan een aantal koren en aria’s uit de Johannes Passion, omdat die volgend jaar ook op het programma staat.
We gaan er van uit dat alle koorleden hieraan mee willen doen. We geven zo een visitekaartje af en hopen dat nieuwe leden zich zullen melden om met ons mee te zingen.
Ook is er een mogelijkheid om mee te doen aan UIT IN ZEELAND, wat beurtelings plaatsvindt in Goes, Middelburg en Vlissingen. Dit jaar was het Goes, dus ik denk dat Middelburg in 2020 aan de beurt is. De datum is nu nog niet bekend.
En we werken mee aan een kerkdienst in Oost-Souburg op 8 december 2019 waar we een aantal stukken uit de Messiah zullen laten horen. Kortom , er zijn nog genoeg noten te kraken!
Op de laatste kooravond vóór de grote vakantie –wo. 3 juli- zingen we tot 9 uur en daarna is er een hapje en drankje ter afsluiting van het seizoen.