We kunnen terugkijken op twee mooie concerten : op 22 april 2023 in de Concertzaal met RBOSinfonia, sopraan Margreet Rietveld en bas-bariton Frank Hermans, onder leiding van invaller Gerhart Drijvers.Hij had op dinsdag al de orkestrepetitie gedaan omdat onze eigen dirigent Pim Overduin ziek was, Woensdag heeft hij met het koor en de projectzangers uit Kapelle kunnen repeteren en zaterdag heeft hij het concert geleid met volle inzet. De zaal was redelijk bezet en iedereen was tevreden over het eindresultaat!

Op 4 mei was Pim gelukkig weer beter en heeft hij het concert in de Nieuwe Kerk kunnen leiden. Hierbij als begeleiding Jacco Lamfers en Jos Vogel op de vleugel en Cora Dellebeke op pauken. Margreet Rietveld – sopraan en Frank Hermans -bas-bariton. We stonden in het midden van de kerk, waardoor het beter klonk, werd gezegd.

Nu gaan we weer aan de slag om op 25 november goed voor de dag te komen. We brengen dan die Schöpfungsmesse van Haydn, die Krönungsmesse van Mozart en de Chorfantasie in f opus 80 van Beethoven

Pianist Dies van den Berg is aangetrokken speciaal voor de Chorfantasie en verder werken mee het Nationaal Simfonisch Kamerorkest, sopraan Marene Elgershuizen, alt Martine Sraesser, tenor Sebastian Brouwer en bas Willem de Vries.

We hebben een nieuwe penningmeester : Aly Breemhaar. Zij gaat Leny Goudappel vervangen.

Wij moeten twee leden missen, nl. Peter Westerhuis en Michel Klarenbeek. En ook Marian Jansen zal het komende concert niet met ons meezingen. De Johannes Passion volgend jaar waarschijnlijk wel.