Ook aan het begin van deze maand stond er weer een bestuursvergadering gepland. Hoofdmoot van de tijd hebben we gesproken over ons volgend concert. Inmiddels is de repetitietijd uitgebreid met een half uur, dit tot de concertdatum van 25 november 2018. Wat wordt er hard gewerkt op de kooravond! Chapeau!

Het trieste bericht van het overlijden van Jarien Sinke werd door iedereen gevoeld. Een aantal van ons hebben haar begrafenis bijgewoond.

We hebben woensdagavond 11oktober bij de mededelingen nadrukkelijk jullie aandacht gevestigd op de masterclass Hohe Messe over anderhalve week op zaterdag 21 oktober. De informatie die Jan heeft gegeven is ook via een mailbericht naar jullie gestuurd.

We hebben er zin in en hopen dat jullie nu en na het lezen van de informatie hetzelfde denken! De masterclass zal niet alleen leerzaam zijn, maar we verwachten een zeer boeiende en onderhoudende bijeenkomst.

Klaas heeft inmiddels de taak als bibliothecaris van ons koor op zich genomen. Als start heeft hij kennis gemaakt met de inhoud van onze kast in de kelder. Deze kast ligt vol met oude muziekboeken! Hij zal zich vanaf nu bezig gaan houden met de muziek die wij gaan zingen. Eerstvolgende actie op dat gebied zal zijn het inventariseren van de muziek van de Johannes Passion  die we op Goede Vrijdag 2018 zullen zingen. Wordt vervolgd.